22 dec. 2012


 BUN VENIT!

-Incep cu invitatia de a va exprima a-ici despre orice fel de subiecte care va intereseaza.Doresc sa incepem dialogurile dintre noi pornind chiar de la faptul ca dupa ce o lume intreaga s-a isterizat cu 'apocalipsa' de ieri 21.12.2012(?),avem posibilitatea sa ne dam seama mai mult si tot mai multi despre ce inseamna MANIPULAREA IN MASSA. Mai direct,despre cum sa te folosesti de prostia omeneasca,precum mai nou,plimbatul "moastelor",excrocherie tot mai prezenta la Romani.
-Folositi dialogul curajos,deschis,fara cenzura,dar cu demnitate si respect.

TVR
În studio la Ora de Ştiri, profesorul universitar doctor Constantin Dulcan a explicat ce înseamnă în opinia sa data de 21 decembrie.
Profesorul Dulcan consideră că vom asista la o revoluţie a conştiinţei, la o schimbare la care ştiinţa şi religia vor conlucra.
21 decembrie? Nu m-a anunţat nimeni că vine sfârşitul lumii" - spune, râzând, fizicianul Peter Higgs, într-un interviu în exclusivitate pentru TVR. Higgs este descoperitorul particulei subatomice numite boson.
"Interviu cu Peter Higgs". Savanţii i-au confirmat descoperirea abia după 40 de ani.
Însuşi Stephen Hawking, celebrul fizician, a fost sceptic în legătură cu existenţa acestui boson. Pariu pe care l-a pierdut, spune Higgs.
Întrebat despre un posibil asteroid care ar putea lovi Pământul, savantul a răspuns: "Cred că dacă un asemenea asteroid ar fi în drum spre Pământ, până acum aş fi aflat asta. Nu mi se pare plauzibil".
CUVINTE CHEIE accelerator de particule, boson, bosonul higgs, bozon, bozonul higgs, cern, corespondenţe externe, particula lui dumnezeu, peter higgs
 

Niciun comentariu: