24 dec. 2012


-Am fost slugi la Rusi,acuma suntem la altii si ne jefuiesc TARA aceeasi hoti autohtoni in cardasie cu cei straini specialisti in jafuri...altfel nu 'traim bine'...

-Parlamentul European  >>>  Aici
-TV Europarlament  >>>  Aici
 

 
-Urmariti si ===>>>   Google+

-Foarte util de stiut ===>>>       aici

-Pentru incepatori in ale prezentarilor-cine a scapat intreg de la apocalipsa-tot 'tacamul' aici...(cei cu Iexplorer8, folositi Google Chrome) 

* Apasa aici >>>>>  https://drive.google.com/drive/my-drive



 


6 comentarii:

nartip spunea...

Am descoperit recent cearta dintre tine si Cris, moderatorul de pe Bitdefender. De 3 luni e moderator pe Softpedia si nu face nimic. Iar eu ajut oamenii zilnic si nu ma baga nimeni in seama. Sa fie mandru de 'marea realizare' de a fi moderator. Cu aia o sa ramana.

Uite ca mi-am facut si eu blog de succes. Acum cu virusul asta de messenger am strans cateva mii de vizitatori in cateva zile. Google ma indexeaza repede.

Numai bine,
Gigi.

nartip spunea...


-Sa fie intr-un ces bun si buna revenire draga gigi.Cearta mea cu Cris,din punctul meu de vedere nu a fost o cearta.Si el un baiat inteligent-ca si tine- nu stie ce sa ia de la viata corect si pretinde mai mult decat este si poate.Reuseste sa insele oamenii in aprecieri si apoi ii "calca in picioare",strivind minima morala cu orgoliul sau.
-El a continuat sa persiste in greselile tineretii/copilariei si doreste sa ramana "cocotat" pe un piedestal creat de el si e pacat,pentru ca eu sper ca el ar putea mai mult.Oricum,am ajutat la definirea liniei Bitdefender inclusiv prin adresare in privat dnei.Talpes si acel forum s-a desfiinta si s-a restructurat.Aceeasi "nenorocire" am produs-o si la "cinemagia forum" incaput pe mana unor inchipuiti care incepeau a comenta cu "bai"...S-a restructurat -baza sunt doi ziaristi cumsecade- si s-a curatat de "gunoaie",eu acolo figurand ca si baned desi i-am trezit din cateva postari,esenta fiind cu webmaster-ul...
=+= Despre tine,cu blogul,asa cum spui,desi ajuti pe multi,nu poti avea audienta deoarece esti foarte/prea tehnicist,iar lumea fuge dupa facil,raca,scandal,curiozitati...eu spre exemplu vad ca micile productii atrag ceva vizitatori,cu deosebire cele critice,catre care dau link catre prefectura,ministere,politie,ca sa-si vada "ortacii".Cu politia capitalei-exemplu-fac si schimb video pe youtube unde avem canale: eu pe nartip2 si ei pot fi gasiti tot acolo.
-Ma bucur enorm pentru tine sperand ca invatatura de carte te face sa devii un om cu mare faima profesionala.Blogul,ai putea sa-l imbogatesti cu productii media si printre ele sa "strecori" si celelalte.Dar...mai presus de toate ramane desavarsirea profesonala.Asa ii spuneam si lui Georgescu-Gecad- cand era copil si ne uluia cu activitatea lui pe HC 95...
-Cunoastere,competenta decizie.Cunoscand,devii competent si poti decide in consecinta.Sunt primele cuvinte din prima lectie de marketing predata la cursurile urmate de mine la sectia FAO a UNESCO,acum peste 50 de ani.
-Iti doresc din suflet sa ai parte de tot ce-ti doresti si nazuiesti,si sa nu uiti ca doar munca la inaltat pe om pe cea mai inalta treapta a civilizatiei...

nartip spunea...


Mulțumesc pentru tot. Mulțumesc și pentru încurajări...
Da. Am 16 ani, acum nu mai scriu chiar așa repede fiindcă folosesc diacritice. Am de gând sa îmi lansez o carte ca cei care mă cred un dobitoc să-mi înțeleaga modul de gândire și să-și calmeze sentimentele de pe toate fronturile strânse. Nu o lansez pentru nimeni și nici pentru mine chiar. Ci doar pentru nimic.

nartip spunea...


Tipul mesajului: Mesaj catre Primar
Adaugat de: gh.pitran (Email: nartip@clicknet.ro) in data de: 12 aprilie 2009


= Sensul giratoriu = -Pana cand o sa continuati cu sondajul despre sensul giratoriu?Aceasta lucrare chiar a reglementat circulatia in zona,unde cu deosebire de la lasatul serii se petreceau adevarate curse raliu cu masini si motociclete ale smecherilor de Medgidia. -Veneau lansat din deal si se opreau in curba la capatul podului la nord unde avem deja cateva cruci.Doua accidente pe pod cu intrare in parapetul de protectie tot de la curse s-au petrecut. -Care cum veniti la putere si vedeti ca inaintasul a facut ceva util cu adevarat,tineti mortisi sa-l distrugetiE singurul lucru facut de Moinescu si "prietenii"doresc sa nu-l mai vada.Chiar nu se petrec acolo accidente din cauza "giratorului". -Puneti acolo o camera web si o sa vedeti cine respecta regulile de circulatie si cine nu.Sunt idioti care cauta sa te spulbere de pe trecerea de pietoni spre mag.Plus si str.Rahovei,fara sa tina cont de reguli elementare de circulatie.Acestia sunt smecherii de medgidia,car nu mai vor sa fie deranjati de acel sens giratoriu. Cu respect, nartip



Raspuns:
Mesaj adaugat la : 13 aprilie 2009

Va multumesc pentru sugestia cu camera video, dar tin sa va spun ca acest lucru este prevazut intr-unul din proiectele care vor pune in aplicare Planul Integrat de Dezvoltare, document pe care l-am aprobat intr-o sedinta a Consiliului Local si care a fost predat spre finantare la Agentia de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est de la Galati. Mai multe detalii despre Planul Integrat de Dezvoltare a Municipiului Medgidia puteti citi accesand sectiunea Stiri a site-ului nostru. P.S. Referitor la sondaj, acesta va ramane postat pe site pana cand vom atinge un numar mai mare de votanti, pentru a afla astfel cu exactitate, cu o eroare minima, opinia cetatenilor Medgidiei despre respectivul sens giratoriu.
**********************************
-Raspuns la mesaj Primarie.

nartip spunea...


= Sensul giratoriu =
-Pana cand o sa continuati cu sondajul despre sensul giratoriu?Aceasta lucrare chiar a reglementat circulatia in zona,unde cu deosebire de la lasatul serii se petreceau adevarate curse raliu cu masini si motociclete ale smecherilor de Medgidia.
-Veneau lansat din deal si se opreau in curba la capatul podului la nord unde avem deja cateva cruci.Doua accidente pe pod cu intrare in parapetul de protectie tot de la curse s-au petrecut.
-Care cum veniti la putere si vedeti ca inaintasul a facut ceva util cu adevarat,tineti mortisi sa-l distrugetiE singurul lucru facut de Moinescu si "prietenii"doresc sa nu-l mai vada.Chiar nu se petrec acolo accidente din cauza "giratorului".
-Puneti acolo o camera web si o sa vedeti cine respecta regulile de circulatie si cine nu.Sunt idioti care cauta sa te spulbere de pe trecerea de pietoni spre mag.Plus si str.Rahovei,fara sa tina cont de reguli elementare de circulatie.Acestia sunt smecherii de Medgidia,care nu mai vor sa fie deranjati de acel sens giratoriu.
Cu respect,
nartip
*******************************
-Mesaj postat pe site-ul primariei azi,ca raspuns la sondajul prin vot de acolo...

nartip spunea...


*Spaţiul verde - ultima frontieră*
*-*Asa este!Cu deosebire in Medgidia,este ultima bariera in calea carciumilor.Calca spatiul verde din parc ei,politistii proprietari ai carciumii din parc cat si cei care-i frecventeaza...la carciuma din parc.Pe canalul nartip2 youtube vedeti ce se petrece acolo si fiind politistii proprietari,si apa menajera se deverseaza tot in parc,asa cum se vede pe acelasi canal youtube.Iar din stejarii de peste 50 de ani varsta aclimatizati in acest parc au mai ramas cativa in picioare,taiati/furati fiind chiar de catre oamenii primariei.
*********************************
-TVR,spatiile verzi...